top of page
DSC_6925.jpg

Back to your essence

Tijdens het "Back to your essence" traject gaan wij samen 6 maanden aan de slag om de verbinding met jezelf weer te herstellen. We zorgen ervoor dat je weer de connectie maakt met je eigen lichaam en bij je gevoel kunt komen, de liefde voor jezelf weer kunt gaan voelen en de rust in je hoofd kunt ervaren. Dit zal zorgen voor een betere connectie met je essentie en meer rust in je leven. Hierdoor ontwikkel je meer zelfvertrouwen, vergroot je gevoel van eigenwaarde, kun je weer duidelijk je grenzen aangeven en kun je weer voor jezelf kiezen.

"Liefde is wat wij in essentie zijn, zonder deze liefde voor onszelf te voelen raken we te ver verwijderd van onze eigen kern."

Ervaar jij

 • Onrust in je hoofd, waardoor je niet goed kunt ontspannen?

 • Pieker je teveel, ben je veel aan het nadenken?

 • Lukt het je niet meer om bij je gevoel te komen?

 • Vind je het lastig om keuzes te maken en voor jezelf te kiezen?

Kom weer thuis bij jezelf

We leven in een tijd waar druk zijn de norm is. Veel sociale contacten onderhouden, een drukke agenda, sporten, meerdere ambities hebben en misschien ook nog carrière maken. Alsmaar doorgaan, geen tijd voor jezelf nemen en niet meer stilstaan bij wat je nu echt van binnen voelt. 

Hierdoor raken we het contact kwijt met onze kern, leven we vanuit ons hoofd en voelen we de verbinding met ons lichaam niet meer. We zijn vergeten hoe het is om rust te nemen, te kunnen ontspannen en vooral ook liefde te voelen voor onszelf. Zonder zelfliefde raas je aan jezelf voorbij, kun je niet meer goed zorgen voor je eigen lichaam en geest en raak je de verbinding kwijt. Liefde is wat wij in essentie zijn, en zonder deze liefde voor onszelf te voelen raken we te ver verwijderd van onze eigen kern. 

De stress die dit oplevert kan zich vertalen in mentale en lichamelijke kwalen, het gevoel van niet goed genoeg zijn, jezelf niet meer de rust en ontspanning gunnen, erkenning zoeken van buitenaf en teveel leven vanuit ons hoofd en onze ego.

Wil jij

 • Meer rust in je hoofd ervaren én in je leven

 • Overzicht en helderheid ervaren

 • Je eigen energie weer laten stromen

 • Dichterbij je gevoel kunnen komen

 • Weer de liefde in -en voor jezelf kunnen voelen

 • De kracht hebben om jezelf weer om nummer 1 te zetten en de juiste, gezonde keuzes te maken

 • Leven vanuit zachtheid en compassie voor jezelf

Meld je dan aan voor het "Back to your essence" traject en zorg er samen met mij voor dat je al deze gevoelens weer in je leven kunt integreren binnen dit 6 maanden traject.

nsplsh_2ef130bceb484a69a1f874acc9589a11~mv2.jpg

Wat kun je verwachten

Soundhealing & Cacao

We starten met een verdiepende klankschalenmassage en cacao om alvast de eerste lagen af te pellen en je intentie helder te krijgen door naar de kern te gaan. Cacao zal zorgen voor verzachting en helderheid, de klankschalen zorgen voor diepe ontspanning en overgave.

3 wekelijkse Healingsessies

Elke 3 weken komen we samen voor een Reiki healingsessie. De healingsessies brengen jou terug naar je kern en zetten een proces in gang van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Breathwork sessie

Je krijgt toegang tot een gezamenlijke Trauma Release Breathwork-sessie wat ervoor zorgt dat emoties, trauma's en blokkades aan de oppervlakte kunnen komen en zo geheeld kunnen worden

Cacao ceremonie

Je krijgt toegang tot één van mijn georganiseerde cacao ceremonies. Dit is een middag vol ontspanning, heling en verbinding, wat kan bestaan uit ademwerk, meditaties, cacao en een klankschalenreis. 

Meditaties & Werkboek

Je ontvangt meerdere meditaties die je mag houden en zelf altijd kunt beluisteren. Je ontvangt een werkboek met diverse journalling opdrachten die je zullen helpen met je ontwikkeling in dit traject. Ook na dit traject kun je dit blijven toepassen.

DIY Cacao at home

Je ontvangt een mooi pakket om zelf een thuis ceremonie te kunnen creëren om ook na deze 6 maanden de verbinding te blijven houden en een fijn moment voor jezelf te kunnen creëren.

Soundhealing

We sluiten het traject af met een ontspannen klankschalenmassage. Na deze sessie bespreken we na wat het traject voor jou betekent heeft, wat er naar boven is gekomen en hoe je nu zelf (of samen) verder kunt op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Persoonlijk contact

Tijdens dit traject hebben wij persoonlijk contact via Whats App. Je kunt op elk moment een berichtje sturen als je er even niet meer uit komt, het even niet meer ziet zitten, als er emoties of blokkades los komen tijdens dit traject en natuurlijk voor alle andere vragen of dingen die je kwijt wilt.

Kom terug in verbinding met jezelf

Na dit 6 maanden traject:

- Ervaar je meer rust in je hoofd en uiteindelijk ook in je leven

- ben je dichterbij je authentieke zelf gekomen waardoor je weer in je eigen kracht kunt komen te staan

- Ervaar je meer helderheid en heb je weer overzicht

- Weet je weer hoe het voelt om in volledige ontspanning te kunnen zijn

- zet je jezelf weer op nr. 1, kun je je grenzen aangeven en kun je weer met compassie en zachtheid naar jezelf en naar je omgeving kijken

De liefdevolle investering voor jezelf voor dit 6 maanden traject is € 1.111,00 euro. 

Voel je vrij om contact met mij op te nemen om jouw situatie te bespreken en om te kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

Ik help jou graag verder in jouw traject naar heling, ontspanning en zelfliefde.

Amanda

Monique is een lieve vrouw die weet wat ze doet, je voelt je meteen fijn als je binnen komt. Als er blokkades of emoties tijdens of na de behandeling omhoog komen, voel je de ruimte en veiligheid om dit te bespreken. Daarnaast heeft ze veel tips om aan jezelf te kunnen blijven werken. Kortom een aanrader!
bottom of page