top of page

"Cacao is een hart-opener.
Door het drinken van cacao kom je meer uit je hoofd, zak je in je lichaam, kun je je meer ontspannen en voel je je vrediger en over het algemeen gelukkiger."

Waarom
cacao?

Als we het hebben over cacao, dan praten we over pure, rauwe cacao. Pure cacao wordt ook wel "superfood" genoemd, en dat is niet voor niets. Cacao brengt vele gezondheidsvoordelen met zich mee. Het zit vol met antioxidanten, vitamines en mineralen. Het stimuleert je bloedsomloop en je immuunsysteem en het is tevens goed voor je spijsvertering.

Daarnaast bevat pure cacao ook diverse neurotransmitters die zorgen voor een stimulerend effect, het helpt je om te ontspannen, geluk van binnen te voelen en cacao is tevens rijk aan een stof dat de aanmaak van serotonine, dopamine en melatonine verhoogt, waardoor je je meer geaard, gelukkig en positief voelt. Last but not least creëert cacao een liefdesgevoel en ondersteunt het de gelukshormonen.

 

Cacao is een echte hart-opener. Het wordt ook wel "het voedsel van de goden" genoemd. Door het drinken van cacao kom je meer uit je hoofd, zak je in je lichaam, kun je je meer ontspannen en voel je je vrediger en over het algemeen gelukkiger. Het is een prachtig medicijn die je weer laat verbinden met je eigen hart en met degene om je heen, waardoor je meer verbinding ervaart. 

Door je weer meer met je eigen hart te verbinden, kom je dichter bij jezelf en bij de liefde in jezelf. Liefde is in essentie wat wij zijn.

 

Cacao ceremonie

Tijdens een cacao ceremonie maken we met elkaar een innerlijke reis met behulp van het mooie plantmedicijn cacao. Ik creëer een veilige, warme ruimte waar je helemaal jezelf kunt zijn en je volledig kunt ontspannen.

Tijdens deze ceremonie zullen we meer in ons lichaam zakken en ons hart openen door middel van het drinken van cacao, korte ademhalingsoefeningen en meditaties. Ik combineer mijn cacao ceremonies vaak met een Soundhealing sessie. Meer over soundhealing vind je op deze pagina.
 

Cacao is een hart-opener.  Door het drinken van cacao kom je meer uit je hoofd, zak je in je lichaam, kun je je meer ontspannen en voel je je vrediger en over het algemeen gelukkiger. Het is een prachtig medicijn die je weer laat verbinden met je eigen hart en met degene om je heen, waardoor je meer verbinding ervaart. 

Door je weer meer met je eigen hart te verbinden, kom je dichter bij jezelf en bij de liefde in jezelf. Liefde is in essentie wat wij zijn.

Een cacao ceremonie helpt je om verbinding te maken met jezelf en met je hart, het kan je helpen oude overtuigingen of vastzittende emoties los te laten, het helpt je meer te ontspannen en rust in je hoofd te vinden, het geeft meer helderheid en brengt verbinding.

The Spirit of Cacao

Ik werk met de cacao van The Spirit of Cacao. Spirit of Cacao is rauwe, pure en onbewerkte cacao.

Bij Spirit of Cacao willen ze de beste cacao van duurzame bronnen beschikbaar maken, zodat ook jij de helende kracht van deze bijzondere drank kan beleven. The Spirit of Cacao streeft ernaar bij te dragen aan de regeneratie van ecosystemen en ondersteuning te bieden aan de lokale gemeenschappen die Spirit of Cacao weer voorzien van de kostbare cacao.

De visie voor The Spirit of Cacao gaat verder dan alleen het aanbieden van kwaliteitscacao. Het is een platform waar mensen samenkomen om de diepgaande ervaring van ceremoniële cacao te ontdekken. Door respect voor traditie te combineren met duurzame praktijken, willen we de relatie tussen mensen en natuur herstellen. We streven ernaar om bij te dragen aan persoonlijke groei, verbinding en ecologische regeneratie. 

Samen dragen we bij aan een gezondere planeet en ondersteunen we de gemeenschappen die cacao verbouwen.

Het is mogelijk om via mij Spirit of Cacao te kopen om thuis je eigen cacao ceremonie te creëren. Je kunt je aankoop doen bij één van mijn georganiseerde ceremonies, of stuur me een berichtje voor de mogelijkheden.

DSC_0047.jpg

Farah

"Ik wil je onwijs bedanken voor vandaag, ik heb hele andere inzichten gekregen en merk dat ik veel meer rust in mijn hoofd heb! Zou dit graag nog een keer willen doen. Dus wanneer je weer een sessie doet hoor ik het graag! Dank je wel nogmaals."
bottom of page