top of page
Activeer je innerlijke rust
Activeer je innerlijke rust

zo 26 nov

|

Alphen aan den Rijn

Activeer je innerlijke rust

Soundhealing en meditatiecirkel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 nov 2023 11:00 – 13:30

Alphen aan den Rijn, J. Keplerweg 28

Over het evenement

Betreed een betoverende wereld van innerlijke rust en spirituele verlichting tijdens onze exclusieve en zeer gewaardeerde Sound healing & meditatie cirkel in De Tempel (J.Keplerweg 28), een oase van warmte in Alphen aan den Rijn. Van 11:00 tot 13:30 uur nodigen we (Monique van 't Veer & Gabriëlla van der Laan) je uit voor deze unieke reis in jezelf.

Voor wie?

Als je op zoek bent naar stressvermindering en een innerlijke oase van rust en als je verlangt naar een authentieke, betoverende meditatie-ervaring i.c.m. prachtige klanken en diverse sounds die je ervaring volledig verdiepen en verrijken. Als je niet zeker weet of dit jouw ding is, maar wel nieuwsgierig bent naar de voordelen. Je hebt 0 ervaring nodig.

Kom het ervaren.

Tijdens onze bijzondere sound healing & meditatie middag verkennen we de diepten van het meditatieproces, zodat je inzicht krijgt in hoe je dit effectief kunt benaderen. En wat de mooie klanken van de instrumenten voor diepte kan geven aan de sessie. We bieden een heldere en transparante begeleiding over hoe je meditatie naadloos kunt integreren in je dagelijks leven en je tijdens de cirkel weet hoe volledig te kunnen ontspannen. We delen alle inzichten over meditatie en sound healing, hoe je authentiek kunt blijven tijdens je innerlijke reis, en hoe je in het moment kunt blijven terwijl je jezelf ontwikkelt.

Je zult een diepere en meer betekenisvolle meditatie-sound healing in je binnenwereld beleven, wat leidt tot een diepere verbinding met je innerlijke zelf. Het is mogelijk dat je degenen om je heen inspireert met deze reis, maar het belangrijkste is dat je innerlijke rust ontdekt en dit omarmt. Je zult op den duur geen angst meer voelen om je innerlijke wereld te gaan verkennen, omdat je vertrouwd bent geraakt met onze meditatietips en -trucs en het gevoel van de diepe rijke klanken.

Kom en ervaar de magie van de Soundhealing & Meditatiecirkel in De Tempel in Alphen aan den Rijn. Laat de dagelijkse drukte achter je en omarm de rust en verlichting die deze reis te bieden heeft!

Tickets

  • Activeer je innerlijke rust

    € 89,00
    Btw: BTW inbegrepen

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page