top of page
Ontdek je innerlijke rust
Ontdek je innerlijke rust

za 16 dec

|

Alphen aan den Rijn

Ontdek je innerlijke rust

Cacao, Soundhealing en meditatiecirkel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

16 dec 2023 13:00 – 15:30

Alphen aan den Rijn, J. Keplerweg 28

Over het evenement

Ontdek de magische combinatie van een verdiepende geleide meditatie en ontspannende klankenreis tijdens onze Soundhealing & meditatie cirkel in De Tempel, een oase van warmte in Alphen aan den Rijn. Inclusief gratis cacao ceremonie!

Op zondag 26 november van 13:00 tot 16:00 uur nodigen wij (Monique van 't Veer & Gabriëlla van der Laan) je uit voor deze unieke reis in jezelf.

Tijdens onze bijzondere Soundhealing & meditatie middag ervaar je een diepe en betekenisvolle meditatiesessie waar Gabriëlla je liefdevol in zal begeleiden. De Soundhealing sessie brengt volledige ontspanning voor je lichaam, geest en je ziel. Het zorgt ervoor dat gedachten naar de achtergrond verdwijnen en brengt je naar het hier en nu. De stilte die in jezelf ontstaat geeft ruimte voor inzichten, zorgt voor gronding en helpt je op je eigen pad van spirituele en persoonlijke ontwikkeling.

 Kom en ervaar de magie van de Soundhealing & meditatie cirkel in De Tempel in Alphen aan den Rijn. Laat de dagelijkse drukte achter je en omarm de rust en verlichting die deze innerlijke reis jou te bieden heeft. 

EARLY BIRD TICKET:

€ 89,00 euro

Gun jij jezelf deze ontspanning en connectie met jezelf? We hopen je te mogen ontmoeten!

Heel veel liefs,

Gabriella en Monique

Tickets

  • Activeer je innerlijke rust

    € 89,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page