top of page
DSC_0095_edited.jpg

Over mij

Mijn naam is Monique, momenteel 35 jaar en ik woon in Alphen aan den Rijn.

Al ruim 3 jaar houd ik mij bezig met mindfulness, persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit. Ik heb mijzelf ontwikkeld door middel van diverse cursussen en trainingen, ik heb veel boeken gelezen, veel mogen leren en helen,  oude overtuigingen losgelaten en bewust geworden met hoe - voor mij - het leven echt in elkaar zit. Ik ben op een retreat geweest in Ibiza waar ik echt de rust in mijzelf heb kunnen vinden, de verbinding met mezelf is hersteld en waar ik heb ontdekt dat ik veel meer voel dan dat ik dacht (hoogsensitief en heldervoelend). Ook door de Reiki cursussen, ademwerksessies en andere sessies waar ik zelf aan heb deelgenomen heb ik enorm veel over mezelf mogen leren en erachter mogen komen wie ik echt van binnen ben, en daar mijn kracht ook in kunnen vinden.

Het leven blijft altijd nog een (ontdekkings-)reis en er blijven altijd nieuwe uitdagingen (én kansen) op mijn pad komen zodat ik mag blijven leren en groeien. Zo blijf ik mezelf ook ontwikkelen door nieuwe interessante cursussen te volgen en mezelf ook regelmatig een sessie of retraite te gunnen.

Ik help jou graag op jouw pad om meer rust, ruimte, ontspanning en liefde te creëren in je leven, je lichaam en geest. Zodat ook jij weer terug kunt keren naar je authentieke zelf.

Mijn verhaal

Free Spirit Healing ben ik gestart vanuit de behoefte naar meer voldoening in mijn leven.​

Ik heb vroeger veel vanuit mijn hoofd geleefd, vanuit mijn ego. Ik leefde naar hoe mijn omgeving leefde en deed vooral veel van wat er van mij verwacht werd. Ik had weinig zelfvertrouwen en eigen waarde en stopte mijn eigen gevoelens regelmatig weg. Ik snapte vaak niks van het leven en had moeite mee te gaan met de rest van de maatschappij en een leven te leiden zoals dat ook van je verwacht wordt.

Toen de term “manifesteren” op mijn pad kwam terwijl ik bezig was een eigen webshop op te zetten, ben ik me meer gaan verdiepen in kwantumfysica, hoe manifesteren werkt en daarbij kwam ook een stukje spiritualiteit en mindfulness. Er ging een wereld voor me open en ik ontdekte steeds meer, deed steeds meer kennis op en verruimde letterlijk mijn bewustzijn. Het probleem was echter, dat ik niet "voelde” en dat ik alles vanuit mijn hoofd wilde begrijpen en ook ging toepassen. Zo heb ik mijn “droomleven” uiteindelijk gemanifesteerd, totdat ik erachter kwam dat dit het droomleven van mijn ego was en niet van mijn ziel. Alles wat ik manifesteerde, gaf mij geen voldoening.

Ik raakte in de war, het stroomde niet. Ik was mezelf niet. Toen ik dit besefte, heb ik alles wat met manifesteren te maken heeft achter me gelaten en ben ik een andere zoektocht gestart, namelijk de zoektocht naar mezelf. Want als dit niet is waar ik gelukkig van word, wat dan wel? Wat wil ik nu écht? En wie ben ik nu echt?

 

Ik ben boeken gaan lezen, cursussen gaan volgen om meer de diepte in te gaan, ik heb ademwerksessies gevolgd, ik ben een week lang op retraite geweest. Om te ontdekken wie ik in essentie ben, wat is mijn kern, waar haal ik voldoening uit, wat wil ik echt in dit leven. Wat heb ik al die tijd weg gestopt, waarom kon ik mezelf niet zijn?

Persoonlijke en spirituele ontwikkeling is een hele reis die ik uiteraard nog steeds aan het maken ben, maar wat heeft het me al enorm veel mogen brengen.

Ik heb mezelf leren kennen, ik weet nu wat mijn eigen verlangens zijn. Zodat ik de juiste keuzes kan maken, mijn kernwaardes helder heb, ik weet wat mij echt gelukkig maakt en hoe ik mijn leven wil indelen.

Ik volg mijn eigen gevoel en maak daaruit mijn eigen keuzes. Ik ben wie ik ben en dat is goed genoeg. Mijn zelfliefde en eigenwaarde is weer hersteld en dat is het grootste cadeau wat ik mezelf heb kunnen geven.

Ik kan weer leven vanuit zachtheid voor mezelf en voor de rest van de wereld. Ik weet dat ik hooggevoelig ben en dat ik mijn hoogsensitiviteit nu kan inzetten om mijzelf en anderen heling te brengen.

 

Op werkgebied heb ik grote keuzes gemaakt en ben ik nu bezig met datgene wat mijn ziel gelukkig maakt: anderen helpen ook terug te komen naar zichzelf, de rust te vinden en uit het hoofd te komen, zodat je meer kan gaan voelen wat ook jou gelukkig maakt. Terugkomen bij je authentieke zelf, de liefde voor jezelf opnieuw te voelen en je plek te mogen innemen.

Ik kijk uit naar alles wat deze reis nog meer te brengen heeft! Er is zoveel moois te leren en te ervaren als je dichter bij jezelf komt, veel meer gaat voelen en keuzes kan gaan maken vanuit je hart.

Ik help jou graag om ook dichter bij je authentieke zelf te komen en te gaan leven vanuit liefde. Het leven wordt zoveel mooier als je je zelfvertrouwen en eigenwaarde vergroot, vanuit zachtheid mag gaan leven en naar jezelf mag kijken en je van daar uit de juiste keuzes kunt maken.

Mocht je vragen voor mij hebben of iets willen delen, stuur me gerust een berichtje!

Liefs,

Monique

DSC_0120.jpg

"Mijn visie voor Free Spirit Healing

is om jou weer in verbinding te laten komen met je authentieke zelf en de rust in jezelf weer te kunnen voelen. Terug in verbinding komen met wie je diep van binnen bent, je essentie. Uit je hoofd, in je lichaam, luisterend naar je hart en je gevoel. Ontspanning brengen, de rust en vertrouwen die in jezelf te vinden is weer opnieuw te voelen. Balans tussen lichaam en geest. "

Opleidingen

Naast dat ik de veel kennis heb opgedaan uit eigen ervaring en mijn eigen ontwikkeling, heb ik ook verschillende cursussen en opleidingen gevolgd waar ik mijn diensten op heb gebaseerd:

 • Reiki I & Reiki II
  Healingspace

   

 • Dreaming into being - Cacao Facilitator Traject
  Kakalina Cacao

   

 • TEATE Intuïtieve Reiki Technieken
  Body & Spirit

   

 • Cacao Course Facilitator Traject
  Cacao Source

   

 • Intuïtieve Ontwikkeling
  Centre of Joy
   

 • Basiscursus Werken met Klankschalen
  Happynings
   

 • Cursus Klankschalensessies
  Happynings
   

 • Cursus Klankschalenmassages
  Happynings
   

 • The Inner Voice Journey
  Leonie Bos

Contact

Mocht je nog vragen hebben, stuur me gerust een berichtje via het contactformulier! Kijk ook eens op mijn Instagram account @freespirit_healing voor meer inspiratie.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk of bij mijn ceremonies.

Liefs,

Monique

DSC_0202.jpg
bottom of page