top of page
Zoeken

De balans vinden met reiki

We leven in een tijd waar druk zijn de norm is. Carrière maken, ambitie hebben, veel sociale contacten onderhouden en een drukke agenda is normaal geworden in deze tijd. Hierdoor raken we het contact kwijt met onze kern, leven we vanuit ons hoofd en voelen we ons lichaam niet meer. De stress die dit oplevert kan zich vertalen in lichamelijke en mentale kwalen.

Boekentips spiritualiteit

Zelf was ik ook de verbinding kwijt geraakt met mijn essentie. Ik leefde vanuit de stem van mijn ego, dacht niet aan wat ík belangrijk vond van binnen, maar vooral wat de buitenwereld er van dacht en hoe ik het beste mee kon gaan met de rest van de maatschappij.

Toen ik mij ben gaan verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit ontdekte ik een wereld waarin dit allemaal niet nodig is. Ik ontdekte hoe ik weer kon luisteren naar mijn hart, naar mijn kern en waar ik zelf nu echt gelukkig van wordt.


Er zijn diverse manieren en methodes om oude overtuigingen los te kunnen laten, meer in verbinding met jezelf te komen en andere “kwalen” los te kunnen laten. Zo kwam ik onder andere bij reiki uit.

Met reiki kun je weer de balans terug brengen tussen lichaam en geest. Meer uit je hoofd, terug in je lichaam. Door middel van handopleggingen gaat de energie in jouw lichaam weer stromen waardoor blokkades worden opgeheven op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Na de behandeling voelde ik mij weer ontspannen en “connected”. Je levensenergie gaat weer gaan stromen, het herstellend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd en met elke behandeling kom je weer meer terug in verbinding met je essentie. Genezing wordt versneld, pijn wordt verlicht, het verlaagt je stressniveau, je slaapt beter en onderdrukte emoties kunnen worden losgelaten.


Reiki is zo'n mooie en eenvoudige manier om dichter bij jezelf te komen, rust en ontspanning te brengen in lichaam en geest en blokkades in je lichaam op te heffen. Ik heb vrijwel direct besloten om mij ook aan te melden om behandelaar te worden en mij in te laten wijden in Reiki. Daar heb ik geen moment spijt van gehad! Vanaf de eerste cursusdag ervaarde ik al de voordelen van Reiki en voelde ik mij gelijk verbonden.

Dit jaar heb ik mijn Usui Reiki I en II behaald bij en mijn inwijdingen gekregen. Met veel liefde en plezier geef ik nu Reiki behandelingen in mijn praktijk in Alphen aan den Rijn.


Ik nodig jou ook uit om eens langs te komen in mijn praktijk om alle voordelen van reiki te ervaren. Er zitten geen bijwerkingen aan reiki, het kan alleen maar positieve invloed hebben.


Stuur me een berichtje als je nieuwsgierig bent geworden naar wat reiki voor jou kan betekenen.

Liefs,

Monique4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page