top of page
Zoeken

Boekentips deel 2

Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn boekentips heb gedeeld. Inmiddels heb ik er weer een paar bij kunnen verzamelen. Lees hieronder mijn tips voor boeken over spiritualiteit, mindset en persoonlijke ontwikkeling:

Boekentips spiritualiteit

  • Het boek van overvloed. In “Het boek van overvloed” wordt verteld dat Geld, Kracht en Liefde één en dezelfde energie is. En dus dat als er één van deze drie energieën niet stroomt, zij elkaar uiteindelijk allemaal gaan blokkeren. Heel interessant om dit in je eigen leven te bekijken. Daarbij wordt er ook veel verteld over tekorten en hoe je de natuurwetten kunt inzetten om overvloed te creëren.

  • Intuïtieve ontwikkeling. Wil jij je eigen intuïtie versterken en verder ontwikkelen? In dit boek vertelt Linda Keen haar eigen ervaring met haar intuïtie en hoe ze dit versterkt heeft en geeft daarbij heel veel praktische tips hoe je zelf je eigen intuïtie kunt versterken.

  • Lichtwerker. Dit boek vond ik echt geweldig! Er kwam zoveel herkenning in voor. De auteur vertelt over haar eigen leven en ervaringen, intuïtie, spiritualiteit en vertelt ook over alle lagen en dimensies waar wij in leven en die er bestaan. Het gaf mij veel inzichten.

  • Verslaafd aan liefde. Een fenomeen wat mij betreft en een boek die je eigenlijk gelezen moet hebben. Ik vond het boek eerlijk gezegd moeilijk te lezen door zijn woordgebruik en zinsopbouw, maar er staat zo onwijs veel goede kennis in dat het mijn nummer 1 aanrader is.

  • Vrij van gedachten. Een andere aanrader van Jan Geurtz. Hierin vertelt hij over zijn eigen ervaringen van de Tibetaanse meditatie retreats en deelt veel praktische tips over hoe je zelf in de stilte terecht kunt komen

  • Vind je innerlijke kracht. Een mooi boek die fijn leest met veel praktische tips over meditatie en hoe je zelf in een staat van meditatie terecht kunt komen

  • Spirit Guide. Samen met Verslaafd aan liefde op nummer 1. Wat een fantastisch mooi boek vol met tips, inzichten, kennis. Zara Jula vertelt in het eerste deel over haar eigen levenservaringen en deelt daarna al haar kennis over multidimensionaliteit. Er zitten zelfs QR codes bij waardoor je naar haar meditaties kunt luisteren.

Deel 1 van mijn boekentips vind je in een vorig blogpost en via de Hoogtepunten op mijn Instagram pagina.

Heb jij nog tips voor mij? Laat het me weten in de comments! :)

Liefs,

Monique


2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page