top of page
Zoeken

Human Design

Onlangs heb ik een 1:1 Human Design Reading gekregen van Clenda Moen, waaruit gebleken is dat ik een Projector ben. In het Human Design zijn er vijf types: Manifestor, Manifesting Generator, Generator, Projector en Reflector.

"Human Design kan je zien als jouw unieke blauwdruk, ook wel je gebruiksaanwijzing. Het energetische contract dat jouw ziel heeft gemaakt met het Universum op het moment van je geboortedatum, -(exacte) tijd & -plaats.

Op dat precieze moment hangt er een energieveld en dat energieveld vertelt jou onder anderen hoe je energetisch & genetisch in elkaar zit, wat voor jou de beste manier is om een beslissing te nemen, jouw natuurlijk kwaliteiten en talenten die je sinds je geboorte al bezit. Je zielsmissie en welke thema’s een belangrijk onderdeel zijn in jouw leven." (Bron: www.clendamoen.nl)

“Projectors zijn de natuurlijke gidsen, mentors en leiders, omdat ze de mogelijkheid hebben om de ander echt te zien en voelen. Ze kunnen zich ongelofelijk goed in iemand verplaatsen en weten de juiste vragen te stellen.”

Er is ontzettend veel informatie te vinden over de verschillende energietypes. De Reading duurde 1.5 uur, heel veel informatie dus om te verwerken (en te noteren ;-) ) Super interessant en verhelderend!

Ik vind het heel erg fijn om mijn energietype te weten. Ik herken namelijk heel veel dingen terug en het verklaard ook heel veel, waarom dingen bij mij werken zoals ze werken (of juist niet) en waarom je je soms anders voelt dan “de rest”. Het kan helpen je richting te geven aan waar je naar toe wilt of, in mijn geval, mijn dagen zo in te delen dat ik genoeg rust heb en niet altijd mee te hoeven gaan met de rest van de wereld. Ook ben ik er achter gekomen dat het pad dat ik nu volg, met mijn reiki behandelingen en cacao ceremonies, perfect bij mijn energie type past.


Ik ga nog meer onderzoek doen naar Human Design en de bepaalde types, waaronder natuurlijk voornamelijk de Projector type. Ook heb ik binnenkort een Gene Keys Reading waar ik meer over zal vertellen.

Het is heel interessant om eens uit te zoeken wat voor energietype je bent.

Ik ben benieuwd, weet jij wat jouw energietype is en voel je ook dat deze bij je past? Laat het me weten in de comments!7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page