top of page
Zoeken

Inner Beauty Retreat

Begin april ben ik een week lang in Ibiza geweest voor mijn allereerste retreat: Het Inner Beauty Retreat. Het was een magische week, vol inzichten, ontdekkingen, verwerkingen. Een week om nooit meer te vergeten.

Boekentips spiritualiteit

Ik had wel een beetje hoge verwachtingen, doordat een vriendin van mij een jaar eerder is geweest en echt geweldige verhalen vertelde over dit retreat. Maar veel dingen zijn niet met woorden uit te leggen. Het is echt iets wat je moet ervaren. Ik kan in ieder geval wel zeggen dat het mijn verwachtingen heeft overtroffen!


We verbleven met een hele fijne groep een hele week in een villa. De verbintenis die je met de groep ervaart, al op de tweede dag, is zo fijn en vertrouwd. Doordat we met z'n allen heel diep gaan, alles blootleggen en zo'n veilige "space" creëren, voel je direct al een warm en veilig gevoel bij elkaar, waarbij je compleet jezelf kunt zijn, alles mag laten zien en alles goed is. Er is zoveel begrip en liefde voor elkaar. Je vind steun en herkenning bij elkaar. Er heerst alleen maar liefde, vertrouwen en dankbaarheid in de groep. De connectie die we met elkaar hebben gevonden duurt nog steeds voort. We hebben nog veel contact met elkaar en hebben ook al verschillende data in Nederland staan om weer de verbinding met elkaar op te zoeken.


De dag van het retreat startte om 07.00 uur met een sapje/snackje, daarna volgde een yogales en een hele fijne geleide meditatie. Na de meditatie stond er een geweldige brunch voor ons klaar. Het eten was sowieso de hele week echt fantastisch! Alles vegan, alles mega lekker. Er stonden twee geweldige kokkinnen in de keuken die de hele dag de meest geweldige gerechten voor ons klaar aan het maken waren. Alleen het eten is al iets om naar dit retreat te gaan. ;-) De dag vervolgde met bijzondere en interessante workshops en teachings, eventueel wat vrije tijd om te journallen of gewoon te zijn, en als afsluiting een diner om 18.00 uur. Na het diner was er ruimte voor privé sessies, massages, gezellig kletsen of met elkaar dansen en muziek maken bij het kampvuur.


Aan het einde van de week wilden we niet meer naar huis! Ik voelde zo veel liefde en warmte in mezelf. Ik heb de plek gevonden in mezelf waar ik altijd dit gevoel kan terugvinden en kan oproepen. Ik heb mezelf terug gevonden, mezelf ontdekt en de wereld door een andere bril bekeken. Een bril die ik nooit meer af kan doen.


Deze week zal voor altijd bij me blijven en heeft me enorm geholpen in mijn reis. Ik kom zeker nog een keer terug!

Ben jij al eens mee geweest op een retreat en hoe heb je dit ervaren?11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page