top of page
Zoeken

Mijn introductie met klankschalen

Nadat ik zelf een aantal magische klankschalensessies heb mogen bijwonen en ik al helemaal onder de indruk was van wat de klankschalen met je kunnen doen, heb ik besloten om zelf ook een cursus hiervoor te gaan volgen.

Boekentips spiritualiteit

Muziek is een mega belangrijk onderdeel van mijn leven, er gaat geen dag voorbij dat ik niet naar muziek luister. Ik heb vroeger blokfluit en gitaar gespeeld en ik heb onlangs ook de ukelele erbij gepakt waar ik regelmatig wat op speel. Om dus instrumenten te kunnen toevoegen aan mijn cacao ceremonies vond ik al een fantastisch idee en wat is er rustgevender dan de fijne klanken van deze Tibetaanse schalen.

Tijdens de cursus werd mijn enthousiasme alleen maar groter. Het was geweldig om dit te ervaren en daarbij ook de kennis te krijgen van wat klankschalen met je lichaam en geest doen als de trilling je lichaam bereikt. Ik kan niet wachten om hier nog meer mee te mogen doen, meer te mogen leren en ontdekken en ik kijk er naar uit om een betoverende klankschalenreis te mogen gaan geven.

Het zal niet lang meer duren voordat deze collectie nog iets uitgebreid wordt gezien ik een (nieuwe) passie ontdekt heb in mezelf. Binnenkort start mijn volgende cursus om uitgebreide klankschalen reizen te kunnen aanbieden. Ik kijk er naar uit! Kom jij zelf een keer de magie van klankschalen ervaren?


1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page