top of page

Reiki Healing

"Reiki brengt je dichter bij de essentie van je ware zelf. Daardoor kom je beter in je kracht te staan."

- Sunny Nederlof

Thuiskomen bij jezelf

Een Reiki healingsessie zorgt ervoor dat je meer rust in je hoofd en in je lichaam ervaart. Het versterkt de connectie met je lichaam en brengt je dichter bij je authentieke zelf. Het heeft een kalmerende werking, laat onderdrukte gevoels vrijkomen, verlicht pijn, werkt ontgiftend en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam.

 Blokkades worden geheeld waardoor jouw eigen levensenergie weer meer gaat stromen.  Emoties kunnen omhoog komen en zo geheeld worden. Je kunt inzichten krijgen die je verder brengen op jouw levenspad.

Dit alles zorgt ervoor dat je meer in je kracht komt staan, de juiste gezonde keuzes kunt maken, het vergroot je eigenwaarde en zelfvertrouwen, je kunt je eigen grenzen aangeven.

Het brengt je dichter bij je essentie.

DSC_7008.jpg

Wat is een Reiki healingsessie?

Een Reiki healingbehandeling is een energetische behandeling waarbij ik verschillende helingstechnieken gebruik om zo jouw eigen energie weer te laten stromen en blokkades op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau op te lossen. De behandelmethode die ik in essentie gebruik is de Usui Reiki Healingtechniek. Naast Reiki maak ik gebruik van mijn intuïtie om de blokkades in het lichaam te lokaliseren en de chakra's te balanceren. Tevens maak ik gebruik van essentiële oliën, edelstenen, klankschalen en stemvorken om de healing behandeling zo krachtig en efficiënt mogelijk te maken. 

Wat is Reiki?

Reiki is een natuurlijke helingsmethode die werkt op alle niveaus: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Reiki is een alternatieve geneeswijze die al eeuwenlang bestaat en toegepast wordt. Door Reiki wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam extra gestimuleerd en wordt je lichaam weer in balans gebracht, doordat blokkades in je lichaam worden opgeheven en de energiepunten (chakra's) worden hersteld.

Daarbij zorgt Reiki ervoor dat je jezelf weer goed leert kennen doordat je meer in contact komt met je eigen kern. Je komt uit je hoofd, zakt meer in je lichaam waardoor je weer de verbinding met je eigen lichaam kunt voelen.


Bij Reiki werken we met het energieveld rond je lichaam door middel van handopleggingen. Met de handopleggingen wordt de levensenergie gestuurd. De universele levensenergie (wat Reiki betekent), stroomt vanuit de kosmos door mijn handen naar jouw lichaam, wat er voor zorgt dat je eigen energie weer gaat stromen en blokkades worden opgeheven door hier meer levensenergie naar toe te sturen.

Blokkades kunnen ontstaan in het lichaam door diverse trauma's, zowel mentale en emotionele trauma's als fysieke trauma's (groot of klein). Doordat Reiki naar deze blokkades toe te sturen, worden deze blokkades in het lichaam opgelost en wordt de natuurlijke balans weer hersteld en kan jouw eigen energie weer meer gaan stromen. Klachten zullen hierdoor verminderd worden en je immuunsysteem krijgt weer een boost. Ook zonder klachten kun je een Reiki behandeling ondergaan. Het zal altijd een positieve uitwerking hebben op je lichaam en je geest.

Reiki zorgt voor totale ontspanning, waardoor je minder in je hoofd zult zitten en meer in je lichaam kunt zakken. Hierdoor wordt je stress niveau verlaagd en kom je meer in connectie met jezelf. De balans tussen lichaam en geest wordt hersteld.

Reiki zorgt ervoor dat je leert te luisteren naar je intuïtie, het geeft inzicht in jezelf en brengt een groeiproces op gang om weer dichter bij jezelf te komen. Reiki kan er ook voor zorgen dat weggestopte emoties vrij kunnen komen, zodat deze gevoeld en geheeld kunnen worden.

Door regelmatig een Reiki behandeling te ontvangen ga je kalmer in het leven staan, ervaar je meer rust in je hoofd, lichaam en in je leven, kun je situaties beter overzien, de juiste keuzes maken en ga je lekkerder in je vel zitten doordat jouw energie vrij kan blijven stromen.

DSC_7021.jpg

Werkwijze

Voorafgaand aan de behandeling zullen we eerst bespreken wat jouw intentie is voor de behandeling en of er eventuele klachten zijn.

Het is  belangrijk om ontspannen de healing behandeling in te gaan. Door volledig ontspannen te zijn, kun je de voordelen en de effecten van Reiki beter ervaren. We starten daarom eerst met een korte bodyscan-meditatie en ademhalingsoefeningen om alvast wat meer in connectie met je lichaam te komen en te kunnen ontspannen. Aan het begin van de behandeling zal ik gebruik maken van klankschalen om te gronden en in je lichaam te zakken. 

Je kunt je kleding aan houden tijdens de behandeling. Ik zal met mijn handen je lichaam op bepaalde punten aanraken, of ik houd mijn handen boven je lichaam. Verder hoef jij je alleen maar over te geven en te ontspannen. Tijdens de behandeling kun je verschillende sensaties ervaren zoals warmte en/of kou, je kunt de energie stroming voelen, je spieren kunnen soms wat schokjes geven als er spanning wordt losgelaten, er kunnen wat emoties los komen of je kunt in slaap vallen. Soms voel je helemaal niks, of alleen een diepe ontspanning. Alles is helemaal oké en welkom.

Na de behandeling bespreken we de sessie nog even na, drinken we nog een glas water en trekken we een intentiekaart.

Tarieven

Jouw liefdevolle investering voor een Reiki Healingsessie is € 88,00 euro voor 90 minuten.

Meerdere sessies: 

6 Reiki behandelingen: €  440,00

10 Reiki behandelingen: € 750,00

 

Om een volledige transformatie te ondergaan kun je ook deelnemen aan een 3 of 4 maanden traject. Dit traject bestaat uit 3 wekelijkse healingsessies, met daarnaast verschillende andere methodes om de rust in jezelf terug te vinden. Kijk voor meer informatie op deze pagina. 

 

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken!

Roos

"Free Spirit Healing is een echte aanrader. De sfeer is erg fijn en voelde me bij binnenkomst gelijk welkom. Ik deed de cacao ceremonie in combinatie met Reiki. Het was voor het eerst dat ik dit deed en ga dit zeker nogmaals doen."
bottom of page