top of page
DSC_6938.jpg

The peace within

Gun jij jezelf volledige ontspanning en wil je graag op een dieper level de rust in jezelf ervaren? Bij het "The peace within" traject van 3 maanden combineren we de magische sessies van Soundhealing, Reiki healing en cacao om zo contact te gaan maken met jouw kern en de stilte in jezelf op te zoeken.

Wat kun je verwachten?

We starten het traject met het het drinken van een kopje cacao, gevolgd door een Klankschalenmassage. In deze sessie zetten we jouw intentie helder voor het traject en zal de cacao ervoor zorgen dat je al wat dieper kunt zakken, inzichten naar boven kunnen komen en we wat dichterbij jouw kern komen. Ook zorgt het voor verzachting zodat je met compassie voor jezelf het traject kunt ontvangen. De klankschalenmassage zorgt ervoor dat je in een diepe ontspanning terecht kunt komen en waardoor er al wat laagjes worden afgepeld.

Ongeveer twee weken later zien we elkaar weer, voor een Reiki Healing Sessie. Een healingsessie zorgt er tevens voor dat je meer rust in je hoofd en in je lichaam ervaart. Het versterkt de connectie met je lichaam en brengt je dichter bij je authentieke zelf. Blokkades worden geheeld waardoor jouw eigen levensenergie weer meer gaat stromen.  Emoties kunnen omhoog komen en zo geheeld worden. Je kunt inzichten krijgen die je verder brengen op jouw levenspad.
De Reiki Healing sessie herhalen we elke 2 weken.

Je krijgt toegang tot één van mijn georganiseerde cacao ceremonies. Dit is een middag met meditatie, ademhalingsoefeningen en een klankschalenreis. Zie de pagina Evenementen voor meer informatie.

We sluiten het traject af met een ontspannen Klankschalenmassage. Na deze sessie bespreken we na wat het traject voor jou betekent heeft, wat er naar boven is gekomen en hoe je nu zelf (of samen) verder kunt op jouw pad van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Tijdens dit traject hebben wij persoonlijk contact via Whats App. Je kunt op elk moment een berichtje sturen als je er even niet meer uit komt, het even niet meer ziet zitten, als er emoties of blokkades los komen tijdens dit traject en natuurlijk voor alle andere vragen of dingen die je kwijt wilt.

Daarbij ontvang je 3 meditaties die door mij ingesproken zijn en die je mag behouden en zal ik je andere meditaties toesturen die jou kunnen helpen tijdens dit traject. Ook ontvang je een mooi pakket om thuis je eigen cacao ceremonie te kunnen creëren. 

Soundhealing & Cacao

We starten met een verdiepende klankschalenmassage en cacao om alvast de eerste lagen af te pellen en je intentie helder te krijgen door naar de kern te gaan. Cacao zal zorgen voor verzachting en helderheid, de klankschalen zorgen voor diepe ontspanning en overgave.

2 wekelijkse Reiki Healing Session

Elke 2 weken komen we samen voor een Reiki healingsessie. De healingsessies brengen jou terug naar je kern en zetten een proces in gang van persoonlijke en spirituele ontwikkeling. 

Cacao ceremonie

Ontdek de magie van een verdiepende klankschalenreis en een hart-opening cacao ceremonie tijdens één van de georganiseerde cacao ceremonies.

Soundhealing

Een ontspannen klankschalenmassage die bestaat uit meditatie, kaartlegging, soundhealing en geurbeleving.

Meditaties & Cacao

Ontvang 3 door mij ingesproken meditaties en ontvang meerdere tips en meditaties die jou ondersteunen in jouw proces. Daarbij ontvang je een mooi pakket om thuis je eigen cacao ceremonie te creëren. 

Persoonlijk contact

Tijdens het traject houden wij contact via WhatsApp zodat je altijd de mogelijkheid hebt om iets te delen als je daar de behoefte voor voelt.

Ontdek de rust in jezelf

De combinatie van deze magische sessies zorgen ervoor dat je weer naar jezelf en naar je hart kunt luisteren. Je ervaart om in volledige ontspanning te kunnen zijn en de rust in jezelf weer te ontdekken. Dit zal resulteren in meer rust gedurende je dag, het vermindert stress en zorgt ervoor dat je weer de juiste, gezonde keuzes voor jezelf kunt maken. 

Jouw liefdevolle investering voor dit traject is € 599,00

bottom of page